domingo, 11 de mayo de 2008

Pruna destaca el “pes” de l’Espanyol a la lluita per les seleccions catalanes




Anna Pruna, secretària general de l’Esport de la Generalitat, ha assegurat a un article publicat a la revista 23 perico, que l’Espanyol ha fet “gestos suficients” durant els últims anys a favor de la causa per aconseguir l’oficialitat de les seleccions catalanes: “L’entitat blanc-i-blava, doncs, ha fet gestos suficients durant tots aquests anys per demostrar la seva implicació en aquest projecte, que cada vegada engresca a més catalans i catalanes. I crec que ho ha de seguir fent. És més, no dubto que ho tornarà a demostrar aviat amb motiu del Catalunya-Argentina del proper 24 de maig, i amb les ocasions que es presentin més endavant”

La màxima responsable de l’esport català també assegura que “L’aposta per les seleccions catalanes per part d’un club històric i de referència a Catalunya com l’Espanyol ens ajuda a reforçar aquest objectiu, a atraure més suport popular i a estendre un desig col·lectiu al qual no renunciarem mai i que comptarà sempre amb el recolzament del Govern català”. També diu que “l’aportació de l’Espanyol en el camí cap a la plena oficialitat de les seleccions nacionals catalanes és i serà sempre una decisió que correspon al propi club. En tant que entitat privada, és lliure per renunciar a donar-hi suport o, per contra, s’hi pot sumar i reforçar aquest projecte. No obliguem ningú a res”.

I finalitza destacant el “pes” de l’Espanyol per aconseguir la oficialitat dels combinats quatribarrats: “És evident, però, que la col·laboració de l’entitat blanc-i-blava té un pes molt important en la lluita per aquest objectiu. Ho ha deixat palès en els últims anys i estic convençuda que seguirà exercint aquest paper amb la mateixa il·lusió i el mateix compromís. Perquè ho sent i hi creu fermament”. El director de la publicació és Sergi Fidalgo, i es pot comprar a la botiga oficial del RCD Espanyol i a diversos punts de venda detallats a http://www.23perico.com/.

No hay comentarios: