viernes, 5 de octubre de 2007

Pericos on line, 2.0

El portal de referència dels internautes espanyolistes, Pericos on line, canviarà en breu d’aspecte, i gràcies a la seva nova imatge podreu gaudir encara més dels seus continguts, que són de gran qualitat. Aquesta web ha contribuït decisivament a l’eclosió del ciberespai blanc-i-blau, ja que ha posat en contacte a centenars de seguidors que després han anat fundant blocs i pàgines personals a la xarxa.

Encara és la gran referència informativa pels pericos, donat que la web del club, que també ha millorat molt, només recull la versió oficial de l’actualitat blanc-i-blava, i POL, a més de crear continguts propis com la magnífica secció del “Señor del puro” o la d’història, ha sabut recollir les millors notícies que han publicat altres mitjans.

En els últims anys he estat només un col.laborador del portal, un columnista que de tant en tant escrivia les dèries que passen pel meu cap. Però encara recordo com un dia el Nacho Julià i jo vam pujar a Tarragona, per participar en un programa de ràdio, i per parlar amb el Francesc Vía que volíem crear una web perica. Ells ho han aconseguit amb el seu esforç i el seu talent. Enhorabona! Llàstima que el Sergi Estela no hagi pogut gaudir d’aquest èxit. Des d’aquesta modesta columna recordem la teva gran feina.

(article de Sergi Fidalgo)

No hay comentarios: