jueves, 22 de noviembre de 2007

Nota pública dels Quixots Blanc i Blaus

El passat dia 20 d´Octubre va tenir lloc a la Fundació Antoni Tàpies, la celebració del 20è. Aniversari de l´Associació Sidastudi. Entitat que treballa en la prevenció i la formació com a eines per lluitar contra aquesta malaltia.

En l´acte van participar diferents personalitats de la política local i autonómica. En la taula rodona dedicada als polítics el responsable del programa per a la Prevenció i Asistència de la SIDA del Departament de Salud de la Generalitat de Catalunya, el Dr. Albert Jiménez i Masat, va valorar positivament els diferents àmbits de relació i de treball de Sidastudi, i en aquest sentit va destacar molt gratament el fet de la col.laboració de Sidastudi amb l´Associació Quixots Blanc i Blaus, Pericos Solidaris , la qual cosa va posar com exemple del fet que la conscienciació, principal eina per la prevenció, ha d´arribar a tothom i a tots els àmbits, fins i tot en l´esport.

L´Associació Quixots Blanc i Blaus, ens sentim molt orgullosos dels reconeixements rebuts que ens indiquen el camí per arribar a tota la societat catalana i projectar una imatge propera i compromesa de la gent de l´Espanyol amb el seu entorn.

No hay comentarios: