sábado, 14 de abril de 2012

Presentacions "Coro és la vida"

L'editorial 23 perico té el plaer de convidar a tots els pericos dilluns 16 d'abril, a les 20 h, a la presentació del llibre "Coro és la vida. Història d'un heroi de l'Espanyol", la biografia autoritzada de Ferran Corominas Telechea.

Serà a la sala de plens de l'Ajuntament de Banyoles. Assistirà l'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; el president del Girona FC, Joaquim Boadas; l'ex conseller del RCD Espanyol Josep Ramió; el segon entrenador del Girona FC, Joan Francesc Ferrer Sicilia "Rubi; el president de la Penya Els Periquitos de Banyoles i Pla de l'Estany, Josep Sala; el protagonista del llibre, Ferran Corominas; Marc Raymundo, autor del llibre i Sergio Fidalgo, director de 23 perico.

El 16 pel matí, a les 12:00, es presentarà el llibre als mitjans de comunicació a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol, amb la presència de Ferran Corominas, Marc Raymundo i Sergi Fidalgo.

Divendres 20 d'abril, a les 20:00, es presentarà a Barcelona (entrada lliure), al local de la Gran Penya Espanyolista Manigua (Rosselló, 501, 1er 4a). El jugador no estarà, però si l'autor i l'editor, envoltats de diverses personalitats.

Per a més informació: - 23perico@gmail.com

1 comentario:

David Cortés dijo...

L'Espanyol li deu molt al Ferran i espero que algun dia li paguin tot el que ha fet pel nostre Club. Es mereix un lloc d'honor al cos tècnic o a la directiva del Club i algun dia el tindrem dirigint la que sempre ha estat i serà casa seva.