viernes, 11 de mayo de 2012

Comunicado PBB Martorell

12èna Pujada a Montserrat

El proper diumenge 20 de maig celebrarem la 12èna edició de la Pujada a Montserrat a peu des de Collbató. Així doncs, torna a la primavera una de les activitats més entranyables de la nostra penya.

Com és habitual el punt de sortida serà a la masia La Vinya Nova a les 9h del matí on esmorzarem tots plegats per agafar forces per la pujada (distància aproximada de 6 kilòmetres).

La Penya posarà un autocar per aquells que no puguin fer la pujada a peu però que es vulguin unir a la expedició perica en el cim del Monestir. L´autocar sortirà a les 9:30h, just després de l´esmorzar, des de la mateixa Vinya Nova i serà el mateix autocar que proporcionarà la baixada a les 13h als que aixi ho desitgin per portar-los novament fins la Masia La Vinya Nova, on tots disfrutarem d’un extraordinari dinar.

Com sempre, el que vulgui participar únicament en la Pujada o en el Dinar de Germanor també ho podrà fer.

PREU ADULT: 25 €

PREU NEN (fins 12 anys): 12 €

Reserves al telèfon 649 77 12 64 (Cristina) abans del dia 16/05/12 (places limitades)

No podeu faltar, us hi esperem pericos!!!


Marañón pudo con el gran Pelé

La web Coleccionista perico ofrece una entrada del Mundial 82 del Brasil-Argentina jugado en Sarrià, una entrada de la victoria en 1974 del Espanyol de Marañón contra el Santos de Pelé, llaveros, pins, décimos de lotería con nuestro escudo y la imagen de Sarriá, carpetas con el escudo antiguo, etc...

No hay comentarios: