lunes, 14 de mayo de 2012

Trobada d'escriptors pericos a la Penya Espanyolista 9 Barris

El proper diumenge 20 de maig a les 12 hores a la seu del local social de la penya(C/ lLorena baixos) es farà una trobada amb els escriptors pericos Sergio Fidalgo, Marc Raymundo, Nacho Julià, Alex Riquelme, Rubén Izquierdo i Jaume Sabater..

Els autors explicaran i presentaran les seves obres i la seva experiència d'escriure en blanc i blau i coneixerem de primara mà les creacions, les seves motivacions i les seves vivències al voltant de les lletres periques per acabar compartint amb ells i tots els què es vulguin apuntar un aperitiu i dinar popular.
la entrada és lliure, però cal inscripció pel dinar al mail de la penya pe9barris@gmail.com o be a traves del tlf 660175491 Sergio López. Preu del menú 12 Euros, beguda, postre i cafè inclòs.

Us hi esperem!

                                        -------------------------------------------------------------------------

Encuentro de Escritores Pericos Peña Espanyolista 9 Barris

El proximo 20 de mayo a las 12 horas en el local social de la Peña, C Lorena, bajos, tendrá lugar un encuentro con los escritores pericos  Sergio Fidalgo, Marc Raymundo, Nacho Julià, Alex Riquelme, Rubén Izquierdo y Jaume Sabater..

Los autores explicaran y presentaran sus obras y su experiencia de escribir en blanquiazul. Conoceremos de primera mano sus creaciones, motivaciones y vivencias en el mundo de las letras pericas y compartiremos con todos ellos y los que quieran apuntarse un aperitivo y comida popular.

La entrada es libre pero se requiere inscripción para la comida a travçes del mail de la peña pe9barris@gmail.com o en el teléfono 660175491 Sergio Lopez.Precio del menu 12 euros.Bebida, postre y cafe incluidos.

Os esperamos!

Oferta La sombra de Leverkusen

Si estás interesado en tener el libro de Jaume Sabater 'La sombra de Leverkusen' puedes adquirirlo por 9 euros, gastos de envío incluídos, mandando un correo a 23perico@gmail.com.

No hay comentarios: