domingo, 10 de junio de 2012

La Girona perica, de festa


Publiquem aquest escrit enviat per la Penya de Girona:

El propassat dissabte dia 2-6-12, la Penya Blanc-i-Blava de Girona va celebrar el seu cinquè aniversari al Restaurant El Cabrit de Girona. Hi varen assistir una cinquantena de socis de la Penya, el Vice-president del RCD Espanyol Sr. Francesc Ciprés, el President de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol Sr. Alberto Ariza, l'ex-jugador i Vice-president de l'agrupació de veterans del RCD Espanyol Sr. Iñaki Pérez, l'escultora Ció Abellí, i l’Alcalde de Girona Sr. Carles Puigdemont.

Al final del sopar, es va oferir el visionat d'un vídeo relatiu a l'elaboració de l’estàtua d’homenatge al soci que està portant a terme l'escultora Sra. Ció Abellí, i que es troba gairebé a la seva fase final. Tot seguit, hi va haver els habituals parlaments, el lliurament de records als assistents, i el sorteig de marxandatge del RCD Espanyol. Per a finalitzar la festa, hi va haver ball amb disco-mòbil.

L’acte va ser tot un èxit i tothom va poder gaudir d’una vetllada agradable en clau perica.

Oferta literaria

La editorial 23 perico pone estos libros de oferta, durante una semana: El trío maravillas, un homenaje a De la Peña, Tamudo y Luis García (5 euros); RCDE, la història en còmic (9 euros) y Conversaciones con Julio Pardo (7 euros), La sombra de Leverkusen (9 euros). Interesados, correo a 23perico@gmail.com.

No hay comentarios: