viernes, 17 de abril de 2009

Comunicado peña Martorell


La PBB tendrá un stand perico en la Fira de Primavera de esta localidad. En este comunicado lo explican:


"Els propers dies 25, 26 i 27 d’abril es celebrarà la Fira de Primavera de la nostra ciutat, i un any més, la Penya Blanc Blava de Martorell estarà present al recinte firal de Ca n'Oliveres.

Com ja és tradicional, els més petits podran gaudir del concurs de dibuix "Dibuixa l'Espanyol" on tots els participants rebran un petit obsequi. El dilluns, el jugador del primer equip que ens visiti serà l’encarregat d’escollir un dibuix de cada categoria (A-fins a 4 anys, B- 5 a 8 anys, C- 9 a 12 anys) i de fer el lliurament dels premis.

Com a novetat d´enguany, instal·larem 4 futbolins que de ben segur faran les delícies de grans i petits durant els tres dies de fira.

Dissabte a partir de les 17h, farem el primer Torneig de Futbolin. Trobareu adjunt les bases per participar en aquest torneig, no obstant tots els interessats en rebre més informació podeu contactar-nos en penyablancblava@telefonica.net.

El diumenge 26 a les 12:00 del matí, rebrem una visita especial, Nacho Julià ens presentarà el seu llibre "Yo, minoría absoluta", juntament amb Sergio Fidalgo, editor del llibre.

I no ens oblidem que dilluns, a partir de les 17:00 h, farem el tradicional sorteig , el qual tindrà "una mà innocent" molt mediàtica .

Recordeu que com cada any, tots el socis que ens visitin s’enduran un regal molt pràctic de cara el nou estadi.
Ara més que mai, Fem Penya, Fem Espanyol!"

No hay comentarios: