lunes, 21 de febrero de 2011

Un radical barcelonista amenaza a directivos de los Pericos de Montmeló

Publicamos esta nota que nos ha remitido la Penya Pericos de Montmeló:

"La junta directiva de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vol expressar el seu total rebuig i malestar després que dos integrants de la junta espanyolista, els germans Xavier i Daniel Pérez, fossin amenaçats de mort per part d'un montmeloní barcelonista. A través de la xarxa social Facebook, D.B.S. va enviar dos missatges privats, un a cada germà, amenaçant de mort als citats periquitos, tot acabant els missatges fent saber que és membre del grup ultra barcelonista Boixos Nois. El mateix dia, divendres 18 de febrer de 2011, els amenaçats van fer la pertinent denúncia a la Policia per apologia de la violència i amenaça de mort, tant a títol individual com d'associació, pels càrrecs que ocupen dins la junta de la nostra penya.Fem saber que la nostra junta ja s'ha posat en contacte amb la Penya Blaugrana de Montmeló, a qui ha demanat, d'acord amb l'article 30 dels estatuts de tota entitat inscrita al Registre de la Generalitat de Catalunya, l'expulsió del denunciat de la seva entitat, si n'és soci, per una falta molt greu sota els colors del Futbol Club Barcelona i del club que la Penya Blaugrana de Montmeló defensa. A més, hem fer saber aquest incident a diferents organismes, amb la col·laboració dels quals volem solucionar aquest gravíssim i intolerable incident.

Una vegada més, ens sentim dolguts pel tracte rebut per part de certs barcelonistes del poble i preguem que regni la pau i la cordialitat entre la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló i la Penya Blaugrana de Montmeló, així com entre els associats i simpatitzants de tots dos clubs esportius residents al poble de Montmeló; posem-hi pau entre tots abans que els danys siguin irreparables.

La Penya Espanyolista Pericos de Montmeló vol condemnar de manera rotunda actes com el que acabem de patir i esperem que no es tornin a repetir de cap de les maneres, serà senyal de civisme i tolerància al poble on vivim, estudiem i treballem".

No hay comentarios: