jueves, 28 de junio de 2012

Nova Junta a la Penya de Sitges

Toni Alcázar és el nou president de la Penya.

En l’assemblea celebrada el passat dia 26 de juny es va presentar el balanç social i econòmic i es va procedir a la elecció de la nova junta directiva després de que l’anterior president Dani Farrerons, deixa el càrrec per passar a formar com a vocal a la junta, després d’una etapa de més de quatre anys, on s’ha consolidat la tasca feta per les diferents juntes de l’entitat després dels 28 anys d’existència portant tant l’espanyolisme per la nostra comarca com el nom de la nostra vila arreu de tot l’àmbit perico.

La nova junta directiva de la qual formen part el gruix de membres de l’anterior, està presidida per Toni Alcázar, amb Carlos Calvo i Xavi Soligó com a vicepresidents, Miquel Esteve com a secretari i Quique Costea com a tresorer.

El nou president, provinent d’una família amb importants arrels periques a la nostra vila, va prometre intentar continuar amb la línia marcada per l’anterior junta i seguir fomentant l’espanyolisme i les nostres tradicions.

50 años del RCDE en Europa

Ponemos a la venta dos ejemplares del libro dedicado a los 50 años de historia del RCDE en competiciones europeas, Sinfonia inacabada, 365 páginas con todas las crónicas de todos los partidos, por 9 euros, gastos de envío incluídos. Interesados, correo a 23perico@gmail.com.

No hay comentarios: