sábado, 14 de julio de 2012

Presentació diari perico 'La Grada'


Aquest proper dimarts dia 17, a les 20h, tindrà lloc l'acte de presentació oficial del nou diari esportiu 'La Grada'. Aquest esdeveniment es durà a terme a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, situada al carrer Rosselló número 515 de Barcelona, davant d'un gran nombre de persones relacionades amb el món de l'esport, i especialment del RCD Espanyol, així com del sector de la comunicació.

Pel que fa a autoritats, es desplaçarà fins allà la vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, i el secretari de comunicació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Martí. Per part del Club blanc i blau assistiran a aquesta presentació el president Ramon Condal, el conseller delegat Joan Collet, el vicepresident August Newton y el conseller Albert Garrofé. A l'acte també assistiran representants del primer equip i mítics exjugadors pericos.

Per part del nou diari, estarà present tot l'equip que donarà vida a aquest nou projecte, tant redactors com col·laboradors, així com representants del GrupoZ, editor del projecte.

Els mestres de cerimònia en aquesta ocasió seran la Raquel Mateos i el Sergi Mas. Els quals dirigiran la vetllada en què tots els assistents podran conèixer de primera mà com serà 'La Grada' i quin tipus d'informacions ocuparan les seves pàgines en la seva imminent estrena als quioscos.

Coleccionista perico

Hemos colgado nuevos objetos pericos en www.coleccionistaperico.com. Postales, periódicos, pósters pericos, etc.

No hay comentarios: