jueves, 2 de agosto de 2012

La Manigua, al dia

Per a la propera temporada 2012-2013, la nostra penya mantindrà onze equips en competició: Pre-Benjamí “A”, Pre-Benjamí “B”, Benjamí “A”, Benjamí “B”, Aleví “A”, Aleví “B”, Infantil “A”, Infantil “B”, Cadet “A”, Cadet “B” i Juvenil.

Aquest any, a les Festes de la Mercè 2012, l’organització no ens ha concedit l’estand a la 17a Mostra d’Associacions de Barcelona (Plaça de Catalunya de Barcelona). Darrerament, atesa la gran quantitat de sol·licituds que hi ha per participar-hi, la nostra assistència és intermitent. Aquest any, doncs, ens tocarà descansar.

A la darrera Assemblea Ordinària de Socis, entre d’altres acords, va ser nomenada i ratificada la següent Junta Directiva.

La nostra penya romandrà tancada per vacances fins el dilluns dia 27 d’agost. Per tant, el local no s’obrirà tampoc el dia 18 d’agost.

En la playa, lee en blanquiazul

1 ejemplar de 'Coro és la vida' y  un libro a elegir entre 'El trío maravillas', 'Con Dani y contra Dani' o 'Antología patética', por diez euros, gastos de envío incluídos para España.

1 ejemplar de 'Sinfonía inacabada, 50 años del RCDE en competiciones europeas' y  un libro a elegir entre 'El trío maravillas', 'Con Dani y contra Dani' o 'Antología patética', por once euros.

1 ejemplar de 'Ricardo Saprissa, una vida de leyenda' y  un libro a elegir entre 'El trío maravillas', 'Con Dani y contra Dani' o 'Antología patética', por diez euros.

1 ejemplar de 'Conversaciones con Julio Pardo' y 1 ejemplar de 'Coro és la vida', por doce euros, gastos de envío incluídos para España.

Si estáis interesados, mandad un correo a 23perico@gmail.com hasta el 20 de agosto.

No hay comentarios: