viernes, 9 de septiembre de 2011

Indignación perica en Sant Quirze

La Penya Blanc i Blava de Sant Quirze del Vallés está indignada por un artículo publicado en un digital local. Os adjuntamos la nota de la entidad y el enlace con el texto que ha generado la polémica. Os invitamos a apoyar a esta embajada blanquiazul.

Benvolguts socis,

Us escribim aquest mail per comunicar-vos que el diari digital mussol.cat dedica unes desafortunades paraules a la nostra penya de l'Espanyol, una vegada mes ens volen discriminar pero no ho aconseguirán i ens sentirán ven alt, per començar us adjunto el mail escrit en el meu nom propi com a president dient el que penso i tots aquells que voleu us adjunto el link per tal li comuniqueu el que penseu, a partir d'aqui comença una campanya de queixes que ja anirem concretant, us deixo el link per tal llegiu les pareules que ens dedica aquest senyor, l'il.luminat de torn, ven aviat realitzarem una reunió per decidir que fem amb aquest assumpte. Per ell som ciutadans de segona o tercera i resulta que les altres penyes (del que sigui) no paren de fer coses per nosaltres i nosaltres res per ningú, Ja n'hi a PROU!!, us demano en nom de tota la Junta i en el meu propi que ens unim per tal d'arradicar aquesta gent irrespetuosa del nostre entorn i que donem llisons de respecte i ens unim més per tal de fer mes soroll a la propera Butifarrada o acte en el que participem.

Mail enviat al senyor Enric Alloza:

Com a President de la Penya Blanc i Blava de Sant Quirze del Vallès et demanaria siusplau que deixis inmediatament d'utilitzar el nostre nom per discriminar o per fins politics, he rebut moltissimes trucades de socis indignats amb el teu partidisme i discriminació cap a la nostra assosciació que t'agradi o no és una associació cultural (dit per la GENERALITAT DE CATALUNYA) del nostre estimat poble i realitzem moltes activitats portant el nom del nostre poble per allà on anem, però segons el teu criteri som ciutadans de segona o tercera que no ens mereixem vendre butifarres per tal de poguer subvencionar i realitzar actes pels nostres mes de 70 socis del poble, que sapigues que la teva prepotencia no quedarà a l'oblit dels més de 70 cociutadans de Sant Quirze, segur que si les banderes fossin dels teus colors opinaries diferent pero t'hauràs d'aguantar i aguantar-nos perque ni tu ni ningú conviarà els nostres colors esportius, potser t'has cregut el dictador il.luminat que diu el que està be i el que no.

Com a President, et demanaria una aclaració i un arrepentiment públic del teu desafortunat article inmediatament.

David Garriga

Enlace con el artículo.

Enlace con el buzón de quejas, por si deseáis apoyar a esta embajada perica.

El 'Trío maravillas' y los especiales Tamudo, De la Peña y Dani Jarque


Oferta hasta el 15 de septiembre: el libro 'El trío maravillas, un homenaje a Tamudo, De la Peña y Luis García' y el especial 23 perico dedicado a Raúl Tamudo, por nueve euros, gastos de envío incluídos. Mandad un correo a 23perico@gmail.com si os interesa.

No hay comentarios: