martes, 13 de septiembre de 2011

No a la pericofobia


Aqúi tenéis información de la última campaña de la Gran Penya Espanyolista Manigua, cuna de activistas blanquiazules:

"En motiu de la nostra participació a la 16a Mostra d’Associacions de Barcelona (Mercè 2011), que es durà a terme el 24 i 25 de setembre, a la Plaça de Catalunya, durem a terme en el nostre estand una campanya reivindicativa i de denúncia.

La nostra intenció és fer una reivindicació educada, simpàtica i original. Pretenem fer una reivindicació - denúncia, sense caure en l'insult, ni en la desqualificació personal. Tampoc pretenem focalitzar la nostra denúncia contra l'Alcalde de Barcelona (encara que les seves paraules han estat el detonant i ens han servit, en part, d'inspiració), perquè els atacs que rebem darrerament els pericos, venen de tots els estaments de la societat: polítics, escriptors, periodistes, etc.
També hem encarregat la confecció de xapes reivindicatives, les quals, lliurarem en el nostre estand, mentre tinguem exsitències.

L'horari de funcionament de la Mostra 2011: - Dissabte 24 de setembre, la Mostra obrirà de 11 a 21h. - Diumenge 25, horari de la Mostra: de 11h a 19h".


El sorpasso perico. Podemos pasar al Barça en 25 años si queremos


Oferta hasta el 30 de septiembre, el libro 'El sorpasso perico', con una revista 23 perico de regalo (especial Tamudo, De la Peña o La Curva), por 10 euros. Si os interesa, mail a 23perico@gmail.com.

2 comentarios:

GPE MANIGUA dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
GPE MANIGUA dijo...

Més informació de la campanya a:
www.gpemanigua.com/pfobia.htm